Идентификация



Учител на годината 2024 -Предучилищно образование
 
Учител на годината 2024 - Начален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Прогимназиален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Средно образование
 
Творец на Панагюрище - 2024
 
ДЕНЯТ НА ДЕТЕТО В ПАНАГЮРИЩЕ ПРЕМИНА ПОД МОТОТО "УСМИХНИ СЕ С МЕН" Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

    С много усмивки, игри и забавления премина детският празник – 1 юни, в град Панагюрище. Стотици деца и техните родители, баби и дядовци се забавляваха на централния площад в града.

    На импровизираната сцена пред Народно читалище „Виделина-1865“ актьори в костюми на любими анимационни герои забавляваха публиката със смешки, клоунади, игри и най-различни номера – огнено шоу, жонглиране, дресура на питон.


    Две прекрасни „пеперуди“ се разхождаха на кокили сред хората, пораждайки неподправен интерес на малки и големи и желание да запечатат момента в снимка за спомен.


    Детски кътове с различни занимания бяха обособени в пет шатри - детски кът за оцветяване на подаръчни фигурки; приложни изкуства – стъклопис, моделиране, оцветяване; рисуване на картини с цветен пясък; изработване на картички /крафстърски умения/, рисунка на лице, изработване на временна цветна татуировка...

    Десетки деца се включиха в рисуване на най-дългата рисунка.

    Музикална програма представиха възпитаници на музикалния педагог Нона Немигенчева от Обединената школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“.


    Влакче, бънджи, надуваеми замъци, въртележки и стрелбища бяха част от забавленията в лунапарка.


    Общински младежки парламент бе подсигурил за празника конче пони и мини магаренце, които бяха на разположение за езда от безстрашните малчугани. Освен това девойките и младежите от ОМП организираха конкурс за най-добър костюм, в който се включиха единадесет деца, облечени като каубой, мишка, зомби, спайдърмен и други любими герои от детски книги и филми. Голямата награда – велосипед ВМХ, спечели малкият Стоян Панчев, облечен в костюм на куче. Той събра най-много овации от публиката.

     

    Детският празник „Усмихни се с мен“ бе организиран от Община Панагюрище, с участието на Общински младежки парламент и финансовата подкрепа на „Асарел-Медет“ АД и „Оптикс“ АД.

Последно променен на Понеделник, 02 Юни 2014 05:53