Идентификация



Никола Белишки получи наградата на сайта kmeta.bg кмет на месец март Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Порталът на българските общини Kmeta.bg награди на 2 април кметът на община Панагюрище Никола Белишки като победител в конкурса "Кмет на месеца" за март. Той спечели наградата с гласовете на посетителите на сайта, като номинацията бе по темата "Култура и патриотизъм". В категорията за населени места над 20 000 души Белишки спечели с 45% от подадените гласове в надпревара с колегите си Златко Живков от Монтана, Петър Паунов от Кюстендил, Николай Малемов от Смолян и д-р Емил Караиванов, кмет на Асеновград. В тази категория организаторите номинират единствено кметове на общини с население над 20 000 души, като Никола Белишки управлява общината с най-малко население.

 

Ритуалът по награждаването се проведе в софийската галерия "Credo Bonum" и бе открита от изпълнителния директор на компанията "Бранд медия България", която организира конкурса. Наградата на Никола Белишки бе връчена от столичния кмет Йорданка Фандъкова, избрана от колегите си за най-добър кмет в България през миналата година. „Ние сме длъжни да пазим историята и духовното си наследство, защото Панагюрският край е дълбоко свързан със славното ни минало. Ще пазим традициите си, но в същото време ще работим за развитието на региона”, заяви Белишки. Той благодари за усилията и подкрепата на своите заместници Галина Матанова и Георги Павлов, които също присъстваха на церемонията. Белишки каза, че това е признание за цялата община и благодари на хилядите хора, подкрепили номинацията му.

Наградата „Кмет на месец март” в общините с под 20 000 души население получи градоначалникът на Брацигово Васил Гюлеметов.


Последно променен на Четвъртък, 03 Април 2014 08:44