Идентификация



Победа и загуба за 19 годишните хандбалистки на ХК Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

снимка архив

На 23 март в Поморие се игра последният кръг от зоналното първенство на зона Тракия за 19 годишни девойки. До този момент ХК Панагюрище водеше в класирането с две точки пред Хасково и срещата с този отбор бе много важна. Панагюрският отбор подходи отговорно, изпълни указанията на треньорите и доминираше през цялото време на играта. Мачът завърши с резултат 18:10 в полза на панагюрки.

Вторият мач с домакините от Поморие панагюрските девойки не изиграха добре, подцениха противника и това им изигра лоша шега - загуба с един гол /8:9 за Поморие/.

Във временното класиране Панагюрище продължава да е на върха, но двете точки аванс пред Хасково предполагат отново да има интрига на зоналния финал, който е последната фаза преди Държавния финал. Зоналният финал, на който ще се излъчи първенеца на зона Тракия ще се играе в Хасково на 2 април 2014 година с участието на Хасково, Панагюрище, Сливница и Поморие. Ще се играе на принципа всеки срещу всеки, като ще се зачитат резултатите от зоналното първенство. Само първият отбор ще се класира директно на Държавния финал, а вторият и третият отбор ще играят на квалификация с отбори от другите зони. За да бъде пръв нашият отбор трябва да направи поне две победи от три мача.

Състав на отбора: Йорданка Тодорова, Тотка Дойкинова, Екатерина Табанджова, Ангелина Симеонова, Ивайла Панайотова, Нелина Маслева, Мария Савлекова, Галя иванова, Ива Караджова, Златка Тодева.