Идентификация



Евродепутатът Мария Габриел ще бъде на посещение в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

На 14 март 2014 година (петък) от 14:00 часа, в камерна зала на Театър Дом –паметник в Панагюрище е организирана среща с българския политик от ПП ГЕРБ и депутат от Европейския парламент от 2009 година Мария Габриел. Поканата за срещата е отправена към нея от народния представител от 42-то Народно събрание на Република България Христо Калоянов и от общинската организация на ПП ГЕРБ.

При посещението си в Панагюрище евродепутатът Мария Габриел ще се срещне с Пчеларско сдружение “Акация”. Пчеларите от Панагюрище са предоставили на вниманието на г-жа Габриел програма с въпроси, които ще бъдат обсъждани на срещата в петък. По-късно депутатът от Европарламента ще проведе и среща-разговор с граждани от общината.

Мария Габриел е парламентарен секретар на евродепутатите от групата на ГЕРБ в Европейската народна партия (Християндемократи). Член е на AGRI - Комисия по земеделие и развитие на селските райони, PETI - Комисия по петиции, DACP Делегация в Съвместната парламентарна асамблея АКТБ-ЕС и заместник в LIBE Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи, FEMM Комисия по правата на жените и равенството между половете, D-TR Делегация в Съвместния парламентарен комитет ЕС-Турция.

Мария Габриел е номинирана от общинската организация на ПП ГЕРБ заедно с Владимир Уручев за състава на листата за предстоящия евровот през май тази година.

Последно променен на Четвъртък, 13 Март 2014 15:04