Идентификация



За празника на жената в Панагюрище се проведе дамско автомобилно шоу Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

По повод Международния ден на жената - 8 март, в центъра на Панагюрище се проведе дамско демонстративно автомобилно шоу.

В дамското майсторско управление, което беше със състезателен характер, взеха участие девет дами. Ана Чопаринова и Елена Тухчиева - представителки на "Оптикоелектрон груп" АД; Аделина Славеева - представител на СК "Автоцар-рали сервиз"; Людмила Иванова и Оля Тодорова от СК "Интерспийд Нова Генерация"; Цветелина Чардакова, Цветана Пенелова, Ирина Трахнова и Тинка Лулчева - и четирите от Панагюрище.

Състезателките трябваше да покажат своите умения да шофират точно и бързо.Те не само, че трябваше да изпълнят перфектно успоредно, предно и задно паркиране, но се състезаваха и за време. Не липсваха грешки, нарушения и отнемане на точки, но като цяло дамите показаха наистина майсторско управление по трасето.

Не закъсня и своеобразния поздрав към момичетата от страна на кавалерите. Четирима представители на по-силния пол сложиха перуки на главите си и извън състезанието решиха да направят показно по трасето.

Победителките в празничното осмомартенско дамско автомобилно шоу бяха наградени с купи от Илия Царски (СК "Царски-рали сервиз") - многократен републикански шампион по автомобилизъм. На първо място се класира Ирина Трахнова, на второ - Оля Тодорова, а на трето - Аделина Славеева, следвани от Людмила Иванова, Тинка Лулчева, Цветана Пенелова, Ана Чопаринова, Цветелина Чардакова и Елена Тухчиева. В отборното класиране първи станаха представителките на СК "Интерспийд Нова Генерация", а втори - момичетата от "Оптикоелектрон груп" АД.

Събитието беше организирано от СК “Автоцар-рали сервиз” и СК “Интерспийд Нова Генерация”, със съдействието и финансовата подкрепа на Община Панагюрище. Партньор на автомобилното шоу беше ЕУРАТЕК ООД (Шкода - България, клон Пловдив), с чиито демонстративни автомобили няколко от участничките в състезанието показаха своите умения. Водещ на шоуто беше Виктор Георгиев, дългогодишен навигатор в рали шампионата на България.

Последно променен на Събота, 08 Март 2014 14:25