Идентификация



Среща за обществено обсъждане Печат Е-мейл

 

О Б Я В А

за среща за обществено обсъждане

на „ПЕРУН 2008” ООД

гр. София, бул. „Константин Величков” № 61, вх. В, ет. 4, ап. 37

О Б Я В А

за среща за обществено обсъждане

На основание чл. 97, ал. 3 във връзка с чл. 81, ал. 1, т. 2 от Закона за опазване на околната среда УВЕДОМЯВА всички заинтересовани физически и юридически лица, че е организирана среща за обществено обсъждане на Допълнения на Доклад за оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) с всички приложения към него за инвестиционно предложение „Добив на строителни материали (доломитни варовици и доломити)” от находище „Столюва чукара” с. Оборище, община Панагюрище.

Срещата ще се проведе на 28 януари 2014г. /вторник/ от 11:00 часа в гр. Панагюрище, пл. „20-ти април” № 13 в сесийната зала на Общински съвет – Панагюрище.

Допълненията на Доклада за ОВОС и приложенията към него, в т.ч. Допълнения на Доклада за оценка на степента на въздействие е на разположение на интересуващите се всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа в Община Панагюрище и Кметствата на с. Оборище и с. Баня, община Панагюрище.

Допълненията на Доклада за оценка на степента на въздействие – приложение към Доклада за ОВОС, е достъпен и на интернет страницата на РИОСВ – Пазарджик на адрес: www. рiewpz.org /ключова тема – Одобрени доклади за оценка на въздействие на ИП.

Писмени становища могат да се предоставят в офиса на „ПЕРУН 2008” ООД, гр. София, бул. „Константин Величков” № 61, вх. В, ет. 4, ап. 37 или на срещата за обществено обсъждане.

За контакти по общественото обсъждане от страна на възложителя:

инж.-икономист Красимир Кънев – GSM 0877/920 174

 

 

Управител на „ПЕРУН 2008” ООД:

/Любомир Любомиров/