Идентификация



Младежите организираха празничен обяд за ДЦВХУ „Св. Св. Козма и Дамян” Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

На 17 декември 2013 година младежите от Общински младежки парламент – Панагюрище организираха празничен обяд за възрастните хора от Дневен център за възрастни хора с увреждания “Св. Св. Козма и Дамян”.

За изненада на възрастните хора младежите от парламента бяха поканили танцьори от Танцов състав “Средногорска жарава”. Те изиграха няколко танца, с което направиха празничната обстановка още по-вълнуваща. Определено всички се забавляваха, което личеше не само от факта, че не спираха да се усмихват, а и от искрите, които блестяха в очите на млади и стари. Възрастните хора не скриха вълнението си от поканата към тях, като няколко пъти споменаха, че младежите са единствените, които организират нещо различно извън центъра, в който прекарват ежедневието си.

Директорът на дома г-жа Савина Гешанова връчи на Общински младежки парламент специален ръчно изработен коледен подарък и благодарствено писмо. Останалите пък, изненадаха младежите с празнични песни и стихотворения. Председателят на парламента г-ца Стилияна Пенева се обърна към всички с пожелание за дълги години здраве, топли, безгрижни дни, щастие, мир и благодат.

Екипът, потребителите на социалната услуга на ДЦВХУ „Св. Св. Козма и Дамян” и младежите от парламента се разделиха с обещание за нови бъдещи срещи, на които да се забавляват заедно.

Последно променен на Сряда, 18 Декември 2013 14:36