Идентификация



Шести рожден ден отпразнуваха децата от ДЦДУ Дъга Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

На трети декември - Международния ден на хората с увреждания, Дневен център за деца с увреждания "Дъга" - Панагюрище отбеляза своя шести рожден ден. Екипът, който се грижи за децата в центъра, направи празника незабравим за малчуганите. Те получиха много подаръци и задължителната за всеки рожден ден торта.

Заместик-кметът "Хуманитарни дейности" на община Панагюрище г-жа Галина Матанова лично поздрави рождениците с пожелание силата на рождественската светлина да озари всяко дете. На празника присъстваха директорът на Дирекция "Образование, култура и социални дейности" г-жа Нора Кунчева и специалистите от отдел "Социални дейности" на общината. Всички деца получиха лични подаръци от ръководството на община Панагюрище, а дневния център - коледна украса.

Днес кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки и неговите заместници г-жа Галина Матанова и г-н Георги Павлов поздравиха по повод Международния ден на хората с увреждания и Инвалидно дружество "Детелина". Те бяха гости на специално подготвено по повода тържество. Кметският екип увери членовете на дружеството, че винаги могат да разчитат на подкрепата на Общинска администрация при реализиране на прояви и проекти, които водят до осигуряване на пълноценно участие на хората с увреждания в общестения живот на община Панагюрище.

Последно променен на Вторник, 03 Декември 2013 16:07