Идентификация



Ръководството на община Панагюрище получи специална награда Златен ритон Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

Ръководството на община Панагюрище получи специалната награда “Златен ритон” на Управителния съвет на Сдружението на предприемачите.

Наградата бе връчена на тържествена церемония в ресторант “Виктория” на 22 ноември 2013 година, когато Сдружение на предприемачите - Панагюрище раздаде традиционните си награди “Златен ритон”. Освен членовете на Сдружението, на събитието присъстваха и много гости - депутатът в 42-то Народно събрание на Република България Христо Калоянов, Областният управитeл на област Пазарджик Иван Йорданов, кметът на общината Никола Белишки и неговият заместник Георги Павлов, представител от Българска стопанска камара, председателят на Общинския съвет в Пловдив Илко Николов, както и приятели от бизнес-сдружения в Асеновград, Пловдив, Стара Загора, Пазарджик.

На церемонията бяха раздадени награди по категории. В категория Производство” наградата получи “Бунай” АД с изпълнителен директор Стоян Мачеев. В категория Търговия и услуги - фирма ДЖЕСТА с управител Георги Станчев. В категорията Инвестиции тази година за първи път бяха връчени две награди: на ХИДРОСТРОЙ в лицето на Васил Поптолев и на ЕКСПРЕСПАК - Димитриус Кардзоглу. В категория Бизнесменнаграда получи собственикът на фирма КНН Кръстьо Нешев. Наградата за цялостен принос към Сдружението на предприемачите бе за председателя Николай Митев. Златен ритон за цялостен принос към развитието на общината получи изпълнителният директор на Асарел-МедетАД и почетен председател на Сдружението на предприемачите д-р инж. Лъчезар Цоцорков.

Последно променен на Понеделник, 25 Ноември 2013 09:07