Идентификация



С изложба и празнична програма Община Панагюрище отбеляза Деня на християнското семейство Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Община Панагюрище отбеляза Деня на християнската младеж и семейство - 21 ноември, с откриване на изложба и празнична програма.

В 17 часа на 21 ноември, във фоайето на камерната зала на Театър Дом-паметник в Панагюрище, заместник-кметът г-жа Галина Матанова откри изложба с рисунки на тема "Храмът в живота на младия човек". Творбите са на ученици от училищата в Панагюрище и от Езикова гимназия "Иван Вазов" - Пловдив. Рисувани са по време на пленер, организиран от Община Панагюрище и Църковното настоятелство на храм "Св. Въведение Богородично" на 15-16 ноември, тази година.


Веднага след откриване на изложбата, отбелязването на празника продължи с празнична програма, подготвена от преподаватели и ученици от Средно общообразователно училище "Нешо Бончев" - Панагюрище.


Заместник-кметът "Хуманитарни дейности" на община Панагюрище г-жа Галина Матанова и Архиерейският наместник на Панагюрска духовна околия отец проиерей Атанас Манолов поздравиха децата с празника, като им пожелаха да растат здрави и обичани, закриляни от своите родители в уюта на дома и възпитавани в християнските добродетели от своите учители.

Последно променен на Петък, 22 Ноември 2013 15:33