Идентификация



Шкумбата се срещна с панагюрски ученици в Деня на самодейността Печат Е-мейл
Написано от PR   


В Деня на художествената самодейност – 1 март, Община Панагюрище и Народно читалище „Виделиина-1865” организираха среща на ученици с известния комик Димитър Туджаров – Шкумбата. Планираният  урок по сценично изкуство се превърна забавна шоу програма, която гостът с лекота изнесе пред десетките млади хора, които изпълниха музикалната зала на панагюрското читалище.

Провокирани от Шкумбата, част от по-малките ученици се включиха в програмата, забавлявайки се от сърце. Срещата завърши с изпълнение на песента „Клетва” в изпълнение на комика.

Димитър Туджаров – Шкумбата е автор на много продукции и моноспектакли. От май 2020 г.  води  собствено хумористичното предаване - "Tonight with Шкумбата по телевизия 7/8ТВ

През 2000 година издава  диск под името „Тежко е, но няма как!“,

чийто текстове и изпълнения са изцяло авторски. Водил е своя рубрика в Българското Национално радио под името "Неделя късен следобед".

От 1997 до 1998 година в Тв 7 дни води "Шоуто на Шкумбата". В периода от 1996 до 1999 година  води самостоятелни хумористични рубрики в предавания като "Събота късен следобед" и "Добро утро".

Тази година Шкумбата подготвя турне в 50 града в България. Първият град ще е Панагюрище. Събитието ще е в Театър дом-паметник на 1 април – Ден на шегата. Билетите вече са в продажба на касата на Театъра.