Идентификация



Кметът Желязко Гагов изпрати поздравителен адрес до Мария Клинчева Печат Е-мейл
Написано от PR   



Днес кметът на община Панагюрище Желязко Гагов изпрати поздравителен  адрес до оперната прима Мария Клинчева по случай тържественото честване на 80-годишния й  юбилей от Старозагорската опера. Текстът на поздравителния адрес е:


Уважаема госпожо Клинчева,

За  мен е чест от името на Община Панагюрище и лично от свое име да Ви поздравя по случай тържественото честване на Вашия 80-годишен юбилей!

В продължения на повече от три десетилетия, с великолепното си изпълнение в десетки роли, Вие постигнахте пълно сливане на личност и талант и бяхте неизменна част от облика на културния живот в Стара Загора. Вашият изключителен принос за развитието на оперното изкуство в България впечатлява и зарежда с оптимизъм младите таланти.

Всички ние, жителите на община Панагюрище, се възхищаваме от таланта и всеотдайността Ви, които показвахте през годините на сцената на Държавна опера -Стара Загора!

Затова днес изказвам своята признателност към Вашия талант, професионализъм и отдаденост, с които допринесохте за развитието на оперното изкуство в България!

Обществото ни има нужда от хора като Вас, които зареждат с духовност. Нека личният Ви пример продължава да вдъхновява младите да следват мечтите си и прославят България по световните сцени!

Пожелавам Ви здраве и благословено дълголетие!


02.12.2023                                                    С уважение: Желязко Гагов,

                                                            кмет на община Панагюрище


Последно променен на Събота, 02 Декември 2023 13:56