Идентификация



Пътищата в община Панагюрище са проходими. Кметът Желязко Гагов лично провери състоянието им Печат Е-мейл
Написано от PR   



Община Панагюрище беше в готовност за първия сняг. В петък, 24 ноември, кметът Желязко Гагов проведе разговор с областния управител Валентина Кайтазова във връзка с подготовката, а служителите от отдел „Териториално-селищно устройство” в Общинска администрация – Панагюрище разговаряха с фирмата, с която е сключен договор за снегопочистване  - "Транспортер-89" от Панагюрище. Оттам са уверили, че имат готовност с машини, хора и сол за евентуални екстремни ситуации. Съставен е план за действие с всички фирми, с които има договори за поддръжка на пътищата.

Служителите в Общината и днес са в непрекъснат контакт с ръководството на фирма "Транспортер-89", за да са навременни оперативните действия по почистване на пътищата.

Тази нощ кметът на община Панагюрище Желязко Гагов лично провери състоянието на пътните артерии. Проверката е установила, че всички пътища са проходими, но има надвиснали над пътното платно клони по отсечката Панагюрище – Оборище. Пътят Панагюрище – Панагюрски колонии е почистен. /сн.№2/

Поради обилния мокър сняг е прекъснато електроснабдяването в селата

Оборище и Поибрене.

 

Последно променен на Неделя, 26 Ноември 2023 10:07