Идентификация



Учениците от община Панагюрище са победители в областния кръг на Ученическите игри Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   



На провелия се, на 7 март 2023 година, в град Пазарджик, областен кръг на Ученическите игри за ученици от V до ХII клас за учебната 2022/2023 година за спорта тенис на маса, във възрастова група V-VII клас отборът на община Панагюрище - момчетата от ОУ „Проф. Марин Дринов“, в състав: Йордан Генов, Матея Генов и Петър Вакарелов, завоюва първото място и продължава участието си в зоналния етап на игрите.


На 10 март, в град Пазарджик, в областния кръг на Ученически игри по шахмат, общината бе представена от отбор ученици от ОбУ „Отец Паисий“, село Попинци в състав: Нистор Мулешков, Цветан Бърдаров, Георги Терзийски и Цветиана Маринска.

Те станаха областни първенци във възрастова група V-VII клас и ще представят област Пазарджик в следващия етап на игрите.


Община Панагюрище поздравява учениците и техните ръководители за постигнатите резултати. Гордеем се с техните успехи и им желаем здраве, късмет и много нови победи.

Надяваме се на успешно представяне и на останалите училищни отбори, представящи общината в областния кръг на Ученическите игри, в състезанията по баскетбол, волейбол, хандбал и футбол.





Последно променен на Понеделник, 13 Март 2023 08:23