ИдентификацияНационалното сдружение на общините в Република България заседава в Община Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Administrator   


alt

Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки е домакин на днешното заседание на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България.

alt

Първата тема, обсъждана в рамките на дневния ред, е актуалния статус на програмите с европейско финансиране за периода 2021-2027 година, дейността на Регионалните съвети за развитие и подкрепата на Националното сдружение на общините в Република България за реализацията на проекти през новия програмен период.

alt

alt

На заседанието присъстват членовете на Контролния съвет на Националното сдружение на общините в Република България и заместник-кметът на община Панагюрище г-жа Галина Матанова.

Предстои да бъдат обсъдени механизмите за изпълнение на Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България и проектите, пряко и косвено свързани с ангажименти на общините. Управителният съвет ще определи представители на Националното сдружение на общините в Република България в Комитетите за наблюдение на Споразумението за партньорство и на програмите, съфинансирани от Европейските фондове на споделено управление за програмен период 2021-2027 година.

Последно променен на Четвъртък, 06 Октомври 2022 17:01