Никола Белишки с победа в „Кмет на месеца“ на тема „Пазители на българския дух“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Онлайн гласуването в секцията „Кмет на месеца” стартира на 11 март и продължи до 24 март включително. В престижното онлайн допитване, организирано от Портала на българските общини - Kmeta.bg, жителите на цялата страна подкрепиха своите фаворити в месеца, в който честваме Националния ни празник. Управници на редица български градове и села съхраняват българския дух, полагат усилия, за да се запази културната история на града и малки, и големи, и местни, и чужденци да са запознати с нея.

При общините с население между 20 и 50 000 души кметът на община Панагюрище Никола Белишки спечели отличието за родолюбива политика с активно гласуване и 71.22%.

През изминалата 2018-та година кметът на Панагюрище беше номиниран и за приза „КМЕТ НА ГОДИНАТА“ -инициатива, чрез която се отличават най-добрите градоначалници в България.

През 2017-та Никола Белишки получи приз в категорията „Tech City“ - за ефективното управление на градските ресурси, улеснение на гражданите и привличане на туристи, през 2016 година получи приз „Инвестиции в здраве“, а през 2015 година бе определен за „Кмет на годината 2011-2015“ - най-голямото възможно признание за един български градоначалник.

Последно променен на Вторник, 26 Март 2019 12:28