Кметът Никола Белишки и заместник-кметът Галина Матанова орисаха първото бебе за 2019 година Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


В Деня на родилната помощ – 21 януари, в ритуалната зала в сградата на Община Панагюрище, кметът на община Панагюрище Никола Белишки и заместник-кметът „Хуманитарни дейности“ Галина Матанова орисаха първото родено бебе в общината за 2019 година – Анелия Петьова Новакова, дъщеря на Мария и Петьо Новакови.

По традиция на този ден своето наричане получи и последното родено бебе за 2018 година – Ема Валентинова Гидикова, дъщеря на Наталия Величкова и Валентин Гидиков.


„Славен ще е пътят и на Анелия и на Ема, защото те са славните бебета на община Панагюрище – Анелия, първо бебе за 2019 година и Ема – последно бебе на 2018 година“, каза заместник-кметът Галина Матанова и пожела на децата да бъдат благословени с нежност, ум и доброта. „Желая Ви слънцето винаги да огрява душата Ви, цветя да никнат от стъпките Ви, а на Вас скъпи родители желая това щастие, което чувствате от мига на появата на малките принцеси да съпътства целия Ви живот. Хармония и уют да стоплят домовете, в които ще растат децата. И разбира се вярата, че те ще бъдат следващите личности, които ще градят славното бъдеще и настояще на община Панагюрище“.


Кметът на община Панагюрище Никола Белишки се обърна към родителите с пожеланието: „Нека децата Ви бъдат живи и здрави! Там, където ходят, винаги да бъдат успешни, но да не забравят откъде са тръгнали“.


Анелия и Ема получиха като подарък медальони с изображение на герба на община Панагюрище и гравирани техните инициали, както и подаръци, които да бъдат в помощ на родителите при отглеждането на техните деца.
Последно променен на Понеделник, 21 Януари 2019 13:09