Идентификация



Подаръци в аванс по случай Първи юни за децата на Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Administrator   

Отбелязването на Деня на детето – 1 юни, започна още от днес в община Панагюрище. С много усмивки, песни, игри и веселби празнуваха всички детски заведения в града.

 

Заместник-кметът “Хуманитарни дейности” на община Панагюрище г-жа Галина Матанова посети петте детски градини в града, Дневния център за деца с увреждания “Дъга” и Центъра за настаняване от семеен тип за деца “Павел Бобеков”. С пожелания за много щастливо детство тя раздаде подаръци по случай утрешния празник на всички дечица.

 

Подаръчни комплекти за летни пясъчни приключения, и лични послания от ръководството на общината получиха и дечицата от Целодневна детска градина “Яна” – Попинци и филиалите й в Левски и Елшица, Целодневна детска градина “Надежда” – Бъта и Целодневна детска градина “Мечо Пух” – Оборище.

 

Същинският Детски празник “Усмихни се с мен”, който предстои утре (1 юни 2013 година), ще бъде с богата празнична програма, с много забавления, игри, награди, изненади и клоунади. Тържествата започват от 10:30 часа на площад “20-ти април” в Панагюрище. Клоунеса Рали Бали от театър  „Мариета и Марионета”ще прeдстави клоунади,  скечове и приказни етюди. Цирково – вариететно шоу на дует „Росиели” ще представи кристал - баланс,  жонглиране, огнено шоу с участието на жив питон и много фокуси.  В празника ще се включи и Клоунът Коко с фокуси и комични анимации. За всички малки, големи и още по-големи, пораснали и непораснали деца, ще има денс и зумба аеробика, надуваеми  замъци и батути, студио „Усмивка” –  рисуване на лице, балон  шоу - фигури от балони – цветя и животни.

И....ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРИКЛЮЧЕНИЕ С  ЛЕТЯЩ БАЛОН В ПАНАГЮРИЩЕ (ТОПЛОВЪЗДУШЕН ПИЛОТИРАН БАЛОН).

Празникът се организира от Община Панагюрище и се реализира с финансовата  подкрепа на „Асарел – Медет” АД.