Рок, вечните български хитове и бира на 25 август в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Остават броени дни до поредния рок концерт, организиран от Община Панагюрище.

На 25 август 2017 година /петък/, в 20:00 часа на площад „20-ти април“, на панагюрска сцена ще гостуват музикантите от група „БТР“, с гост изпълнители Кирил Маричков и Дони, група „Rocka Rolla” и група „Slippers”.


Първи на сцената ще се изявят любимците на панагюрската публика „Rocka Rolla”. Музикантите от „Rocka Rolla” ще „подгреят“ публиката с кавъри на великите „Scorpions“, DIO, „Whitesnake“, „Cansas“, Bon Jovi ...


Специален гост-участник в концерта ще бъдат група „Slippers”. Музикантите от „Slippers” и солистът на група „КИКИМОРА“ ще завладеят сърцата на панагюрската публика с разтърсващите парчета на „Deep Purple“, „Rainbow“, „Pink Floyd“ и Gary Moore.


Кулминацията на вечерта ще бъдат култовите музиканти от група „БТР“, с гост изпълнители Кирил Маричков и Дони, които ще развълнуват публиката с любимите песни на три поколения българи - песните на „Щурците“, Дони и Момчил, „ФСБ“ и „БТР“.

За всички рок маниаци и любители на българската музика на площада ще се предлагат четири вида бутилирана и наливна бира на „КарлсБерг България“ /Carlsberg Group/, собственик на марките: Туборг, Шуменско, Пиринско, както и традиционни месни продукти, приготвени на скара с дървени въглища.

Много рок, силен саунд, качествена музика, студена бира и добро настроение обещава организаторът на събитието – Община Панагюрище.