Идентификация



Дневният център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ в Панагюрище посрещна своя пети рожден ден Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

alt

В деня на Светите безсребърници Козма и Дамян – 1 юли, екипът, потребителите, приятели и гости на Дневния център за възрастни хора с увреждания /ДЦВХУ/ в Панагюрище отбелязаха 5-я рожден ден на социалната услуга.

Сред гостите на празника бяха г-н Христо Калоянов – председател на Общински съвет – Панагюрище, г-жа Галина Матанова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности“ на община Панагюрище, ръководителите на социалните услуги в община Панагюрище, г-жа Нонка Делирадева – председател на Женско дружество „Райна Княгиня“, г-н Цанко Пеньов – председател на Инвалидно дружество „Детелина“, г-жа Мария Муховска – председател на териториалната организация на Съюза на слепите в България, г-жа Радка Панайотова – председател на териториална организация на Дружеството на глухите, г-жа Евгения Шкодрева от Дирекция „Социално подпомагане“, г-н Стефан Рапонджиев – директор на Общинска библиотека „Стоян Дринов“, медии.

Директорът на центъра Савка Гешанова приветства с Добре дошли всички и изказа специални благодарности на екипа, на потребителите и на Община Панагюрище.

alt

Заместник-кметът Галина Матанова изрази готовността на Община Панагюрище да развива качеството на социалните услуги в полза на хората. „Изключително развълнувана съм да чуя в думите Ви послания като дом, позитивно отношение, стремеж, съграждане. Да, това е част от мисията, която ние желаем да развиваме и през следващите години – с отношение на отговорност, с ясно разбиране за високата значимост на социалните услуги в община Панагюрище.

Днешният празничен ден е пореден повод да се поздравим. Надявам се искрено, че чувствате Дневния център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ като свой дом. Благодаря на целия екип, който се стреми да развива услугата. Благодаря на всички, които подкрепят центъра.“

Още много искрени и топли пожелания по повод 5-я рожден ден получиха екипът и потребителите на Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“.

Музикални поздрави за празника отправиха Габриела Шкодрева – възпитаничка на Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“ и Стефан Рапонджиев – директор на Общинска библиотека „Стоян Дринов“ съвместно с Мартин Гешанов – съпровод на китара.

alt

И като на рожден ден бе разрязана торта, осигурена от Община Панагюрище.

Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян”  е открит на 1 юли 2011 година в обновена и адаптирана сграда, предоставена от Община Панагюрище. Към настоящия момент дневния център се посещава от 17 потребители.

Последно променен на Петък, 01 Юли 2016 14:08