Идентификация



Учител на годината 2024 -Предучилищно образование
 
Учител на годината 2024 - Начален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Прогимназиален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Средно образование
 
Творец на Панагюрище - 2024
 
Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

На 3 декември – Международния ден на хората с увреждания, осми рожден ден отпразнуваха децата от Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Дъга“. Екипът и родителите и тази година направиха празникът вълнуващ и незабравим.

И като на рожден ден, всички деца заедно духнаха свещичките на тортата и получиха много подаръци.

Заместник-кметът „Хуманитарни дейности“ на община Панагюрище г-жа Галина Матанова лично поздрави рождениците, като им пожела много позитивни емоции и вълнуващи преживявания. Благодари на Приятелите на децата от Лайънс клуб – Панагюрище. С много обич и символика чрез дар – Коледни звезди пожела магията на Коледа да озари децата и семействата им, както и целия екип.

Изненада за осмия рожден ден бе откриването на изцяло реновирания, с финансовата подкрепа на Община Панагюрище и дарители, втори етаж на центъра, където са обособени нови кътове за групова и индивидуална работа с деца и възрастни с увреждания.

Най-искрени и топли пожелания по повод Международния ден на хората с увреждания отправи г-жа Матанова и към екипа и потребителите на Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“.

Поздравителен адрес по повод празника бе изпратен на членовете на Инвалидно дружество „Детелина“ – град Панагюрище.