Идентификация



Учител на годината 2024 -Предучилищно образование
 
Учител на годината 2024 - Начален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Прогимназиален етап на основна образователна степен
 
Учител на годината 2024 - Средно образование
 
Творец на Панагюрище - 2024
 
Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Община Панагюрище уведомява заинтересованата местна общност, че на 9 декември 2015 година от 15:00 часа в Сесийна зала в сградата на Общинска администрация ще се проведе разглеждане и актуализация на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на град Панагюрище, във връзка с обявената процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.001-039 „Изпълнение на Интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020“, както и обсъждане и изготвяне на приоритизиран списък с обекти на интервенция към Инвестиционната програма.

Актуализация на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на град Панагюрище се налага във връзка с изпълнение на инвестиционен приоритет „Социална инфраструктура“ и предоставяне на социална услуга „Център за работа с деца на улицата“ .

Община Панагюрище е конкретен бенефициент с общ индикативен размер на средствата 14 963 364,92лв.

Инвестиционната програма представлява средносрочен документ за реализация на Интегрираният план за градско възстановяване и развитие. Програмата ще включва списък с индикативни основни проекти за финансиране чрез БФП и  списък с индикативни резервни проекти с общ размер на финансовия ресурс  до 50% от общия индикативен размер  на средствата.

В приемната зала на Общинска администрация ще бъдат предоставени на заинтересованите лица Интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Панагюрище , както и Насоки  за кандидатстване по процедура на директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по приоритетна ос 1 : „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ по Оперативна програма „ Региони в растеж“.

file icon pdf Актуализация на ИПГВР

Последно променен на Вторник, 08 Декември 2015 13:12