Идентификация



Обменят се идеи и опит за работа с деца с увреждания Печат Е-мейл
Написано от PR   


По покана на г-жа Владислава Цолова, председател на Сдружение "Аутизъм днес", екип от Общинска администрация - Панагюрище и заинтересовани родители от Панагюрска община днес посетиха центъра на сдружението в Студентски град. Целта бе да се обменят идеи и опит за методология на работа при деца с увреждания.

Сдружение „Аутизъм днес“ е учредено от специалисти в областта на приложния поведенчески анализ. Мисията на организацията са обучението на специалисти и създаването на професионално общество в България за работа с деца с аутизъм, което използва научно доказани методи и се придържа към световните и европейските професионални и етични стандарти за практика.

Днес Сдружението празнува втория си рожден ден и сред гостите му буха известни личности като журналиста Ники Кънчев и актрисата Елена Петрова.

Идеята за среща на представители на Общинска администрация - Панагюрище със Сдружение "Аутизъм днес" се роди в един от приемните дни на кмета Желязко Гагов. Тогава майки на деца с увреждания изказаха разочарованието си от социалните услуги в Панагюрище.

Последно променен на Сряда, 20 Декември 2023 20:31