Идентификация



ПИРОТЕХНИЧЕСКО МАЙСТОРСТВО И НЕВЕРОЯТНИ МУЗИКАЛНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ И В ПОСЛЕДНАТА ВЕЧЕР НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФЕСТИВАЛ НА ФОЙЕРВЕРКИТЕ Печат Е-мейл
Написано от PR   


Три незабравими вечери изпълнени с пиротехническо майсторство и невероятни музикални изпълнения по време на Международния фестивал на фойерверките,  създаваха паметни емоции за жители и гости на град Панагюрище.


Третата и последна вечер на Международния фестивал на фойерверките  Панагюрище, България 2023 започна на площад „20 април” с концертна програма на Дара Екимова, след което на сцената излязоха музикантите от легендарната група на Стенли,  създавайки истински фурор сред публиката.


Началото на пиро шоуто бе дадено със запомняща се подгряваща заря на фирма „Огнена хризантема” ЕООД, град Панагюрище, след което отборът на Андора показа техника и стил в състезателното пиро-музикално шоу.


Феерията от пъстри краски и красиви огнени хризантеми отново бе наблюдавана от многохилядна публика на площад „20 април“.

Уникалното за България, а и за Балканския полуостров събитие –  Международния фестивал на фойерверките  Панагюрище, България 2023 завърши с награждаване на победителите и грандиозен пиро-мюзикъл на „Огнена Хризантема“ ЕООД, с който бе закрит фестивалът.