ИдентификацияПразнично настроение, усмивки и много подаръци за децата в детските градини на община Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


Множество забавления зарадваха децата в детските градини на община Панагюрище на празничния 1 юни – Международен ден на детето.

Г-жа Галина Матанова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности“ и екипът на отдел „Образование, култура, младежки дейности, спорт и туризъм“ посетиха всички детски градини и съпреживяха празничното вълнение. Подаръците от Община Панагюрище, които г-жа Матанова поднесе на децата, усилиха положителните емоции и донесоха още радостни преживявания. Подарените играчки са за децата от всички групи на детските градини, за развитие на тяхната креативност, фина моторика и творческо мислене.

Г-жа Матанова благодари на всички детски градини за непрекъснатия стремеж за най-високо качество на предучилищно образование в община Панагюрище.


В 17:30 часа на площад „20 април” Община Панагюрище организира детски празник, изпълнен с много изненади и вълнуващи атракциони.

Община Панагюрище поздравява всички деца и им желае незабравимо детство, пълно с игри, смях и вълнуващи приключения!

Последно променен на Сряда, 01 Юни 2022 13:05