ИдентификацияОТЛИЧИЕТО „ЗЛАТЕН РИТОН” СЕ ВРЪЧИ НА ТЪРЖЕСТВЕНА СРЕЩА НА УЧИТЕЛИТЕ ВЕТЕРАНИ И КУЛТУРНИТЕ ДЕЙЦИ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   


alt

В навечерието на най-светлия български празник – 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, тържествена среща в ресторант „Бонжур“ събра на едно място учителите ветерани, културните дейци на община Панагюрище, кметът на община Панагюрище Никола Белишки и заместник-кметът „Хуманитарни дейности“ на община Панагюрище г-жа Галина Матанова.

alt

Със ставане на крака под звуците на българския всеучилищен химн „Кирил и Методий“ всички изказаха своята почит и признателност към делото на Светите равноапостоли Кирил и Методий.

Наградите „За принос към бъдещето на Панагюрище” и „За принос за културно развитие на община Панагюрище” връчи г-н Белишки, който отправи сърдечни благопожелания към всички присъстващи.

alt

Награда „За принос към бъдещето на Панагюрище” за 2022 година получиха:

  • г-жа Лушка Димитрова Хаинова-Георгиева с 37 години педагогически стаж;
  • г-жа Цветанка Георгиева Минкова с 41 години педагогически стаж;
  • г-жа Таня Велинова Радева с 38 години педагогически стаж;
  • г-жа Ана Георгиева Делирадева с 28 години педагогически стаж;
  • г-жа Кръстана Христоскова Атмаджова с 37 години педагогически стаж
  • г-н Тодор Петров Маринов с 42 години педагогически стаж;
  • г-жа Геновева Радова Дюлгярова с 41 години педагогически стаж;
  • г-жа Теменужка Тодорова Хаинова с 40 години педагогически стаж;
  • г-жа Виолета Стоянова Авелова с 29 години педагогически стаж.

alt

Награда „За принос за културно развитие на община Панагюрище” за 2022 година получи г-жа Магдалина Лакова Матанова с 30 години трудов стаж в Общинска библиотека „Стоян Дринов”, град Панагюрище.

Специален поздрав със стихотворения и песни отправиха възпитаници на Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище, с ръководители г-жа Пепа Филина и г-жа Нона Немигенчева.

alt

alt

В разкази и спомени от миналото, разговори за настоящето и споделяне на планове за бъдещето, продължи вълнуващата среща на учителите-ветерани и културните дейци на община Панагюрище.

alt

alt

Последно променен на Понеделник, 23 Май 2022 18:50