Идентификация



НА 20 МАЙ ЗАПОЧВА РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА ПРИЕМ В ПЪРВИ КЛАС В ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


Модулът за регистрация на заявленията за прием на ученици в първи клас в град Панагюрище за учебната 2022/2023 година ще бъде активен от 20 май (петък) в 12:00 часа. Достъпът до сайта се осъществява чрез банер на началната страница на сайта на Община Панагюрище.

Системата ще е отворена за регистрации и редакции до 23:59 часа на 31 май 2022 година. Родителите могат да регистрират заявление както онлайн, през сайта за прием, така и на място в даденото училище в град Панагюрище. За тяхно улеснение, във всички училища ще има екипи, които ще оказват подкрепа при подаване на електронните заявления. Входящият номер няма значение при класирането. Правилата и критериите за прием са достъпни в раздел „Наредби“ на публичния сайт за прием.

Резултатите от първо класиране ще бъдат публикувани на 3 юни 2022 година до 17:00 часа в раздел „Класиране“ – „Резултати“ на публичния сайт за прием.

С въвеждане на системата за електронен прием на учениците в първи клас за трите училища в град Панагюрище, която се прилага от учебната 2019/2020 година, Община Панагюрище  създаде по-ефективна организация на приема в първи клас; осигури единна база данни на децата, прозрачност на приема и по-добра информираност на родителите на децата в първи клас на територията на град Панагюрище.

Последно променен на Четвъртък, 19 Май 2022 13:44