Идентификация



Започна гласуването за „Кмет на годината“ 2020 Печат Е-мейл
Написано от Administrator   


alt


Порталът на българските общини Kmeta.bg организира осмото поредно издание на конкурса „Кмет на годината” 2020.

И тази година населението на Република България ще има възможността да оцени работата на кметовете и екипите им, като всеки жител може да гласува до 29 октомври, на платформата kmetnagodinta.bg,  в една от осемте категории:

- Кмет на годината

- Кмет на гражданите

- Смарт сити

- Демографска политика и ин витро програми

- Спорт и младежки политики

- Градска среда

- Инвестиции в образователна инфраструктура

- Социални мерки по време на епидемия

.На 30 октомври 2020 година, на тържествена церемония ще бъдат обявени победителите от онлайн гласуването. Награждаването ще се излъчва пряко в ефира на БНТ 1.

Кметът на община Панагюрище – г-н Никола Белишки е носител на множество отличия в рамките на конкурса. През юли 2019, той стана „Кмет на месеца” на тема „Спортно лято”, а в края на март беше избран за „Кмет на месеца” на тема „Пазители на българския дух”. През 2018-та година кметът на Панагюрище беше номиниран и за приза „КМЕТ НА ГОДИНАТА“.
През 2017-та г-н Никола Белишки получи приз в категорията „Tech City“ - за ефективното управление на градските ресурси, улеснение на гражданите и привличане на туристи, през 2016 година получи приз „Инвестиции в здраве“, а през 2015 година бе определен за „Кмет на годината 2011-2015“ - най-голямото възможно признание за един български градоначалник.

Последно променен на Сряда, 21 Октомври 2020 06:54