Идентификация



Никола Белишки бе отличен с награда в категория „Социална община” Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Кметът на община Панагюрище Никола Белишки получи приз в категорията „Социална община”. Отличието бе връчено днес, 18 септември, на официална церемония „Кмет на годината за мандат 2015-2019“.

Г-н Белишки заяви, че Община Панагюрище не е спирала да инвестира в повишаване качеството на социалните услуги. Той благодари на зам.-кмета „Хуманитарни дейности” г-жа Галина Матанова и на служителите в социалните услуги на общината за всеотдайния им труд и сътрудничество.

Конкурсът „Кмет на годината“ се организира от Портала на българските общини Kmeta.bg и е инициатива, чрез която се отличават най-добрите градоначалници в България. Г-н Белишки е носител на множество отличия в рамките на конкурса. През юли т.г. той стана „Кмет на месеца” на тема „Спортно лято”, а в края на март беше избран за „Кмет на месеца” на тема „Пазители на българския дух”.  През изминалата 2018-та година кметът на Панагюрище беше номиниран и за приза „КМЕТ НА ГОДИНАТА“.

През 2017-та Никола Белишки получи приз в категорията „Tech City“ - за ефективното управление на градските ресурси, улеснение на гражданите и привличане на туристи, през 2016 година получи приз „Инвестиции в здраве“, а през 2015 година бе определен за „Кмет на годината 2011-2015“ - най-голямото възможно признание за един български градоначалник.