Идентификация



Шарен и шумен купон за малчуганите организира Община Панагюрище на 1 юни Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Най-искрените и чисти усмивки и искрящи от радост детски очи ще огреят площад „20-ти април“ в Панагюрище на първи юни.

За осма поредна година, по повод Деня на детето, Община Панагюрище организира и финансира Детски празник „Усмихни се с мен“, който ще започне от 10:00 часа.

Детският празник ще бъде наситен с много забавления, игри и изненади. Градският площад ще се превърне в истински лунапарк, предлагащ забавления за малки и големи. Той ще се изпъстри с арт работилници, рисунка на лице, рисуване върху тениска, рисуване с кана и върху керамика, временни цветни татуировки, оцветяване на книжки,различни атракциони. Децата ще имат възможност да нарисуват заедно най-дългата рисунка и да участват в рисувателна щафета. Панагюрецът Стоян Лазаров ще представи зоокът, където всички желаещи ще могат да си направят снимки с част от неговите животни.

Водещи на празничната програма ще бъдат веселите клоуни Коко и Мъри, които ще забавляват с комични фокуси и клоунади. Света на магията ще разкрие маг Весо Шоу, който ще представи магично шоу, фокуси и шоу с балони. За да е пълно веселието и слънчевото настроение да не стихва, на площада ще се развихри латино фиеста със звездата от Х Фактор Мери.

Организаторът Община Панагюрище обещава весел и много забавен детски празник.