Идентификация



Министърът на туризма посети щанда на Панагюрище на „Ваканция & Спа Експо`2018“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


И тази година Община Панагюрище участва в най-големия туристически форум в България „Ваканция и СПА Експо“. Щандът на Община Панагюрище е част от националния щанд на Министерство на туризма. Към представянето на Община Панагюрище, с цел да се запознаят с културно-познавателния туризъм на региона, с представения годишен културен календар, с историческото наследство, както и с организираните международни, национални и регионални празници, конкурси, фестивали, интерес проявиха стотици посетители на изложението.


Щандът на Общината посети и лично министърът на туризма Николина Ангелкова.


В тазгодишното изложение участват 360 представители на туристическия бизнес от 22 страни от цял свят. 50 общини, сред които е и Община Панагюрище, туристически центрове и музейни институти от цялата страна представят богатата палитра на България като туристическа дестинация.

Във втория ден на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, посетителите ще имат възможността да се запознаят с богатото историческо наследство на общината, представено от уредници в Исторически музей – Панагюрище.



Последно променен на Сряда, 14 Февруари 2018 18:39