Идентификация



ПАНАГЮРИЩЕ ЩЕ ГРЕЙНЕ С ПРИКАЗНА КОЛЕДНА УКРАСА НА 1 ДЕКЕМВРИ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


За поредна година Община Панагюрище създава празнично коледно настроение като надгражда коледно-новогодишната украса с нови елементи.

Приказно Коледно дръвче ще засияе на площад „20-ти април“.

Нови светлинни и фигурални елементи ще допълнят украсата на площад „20-ти април“. Празнично осветени ще са градинките на кръстовището на улиците „Георги Бенковски“ и „Георги С. Раковски“ и на площад „Павел Хаджилуков“.

Светлинни елементи ще създават празнично настроение на улица „Райна Княгиня“ и на улица „Георги Бенковски“.

В атмосферата на коледния дух и вълшебството на предстоящите коледно-новогодишни празници, на площад „Райна Княгиня” коледна шейна, еленчета и елхички ще разказват „Зимна приказка”.

Празнично озарени ще бъдат и фасадите на сградите на Общината и Народно читалище „Виделина-1865”.

С изцяло нова украса ще заблестят фасадите на Театър Дом-паметник и Градския универсален магазин.

Два нови коледни къта – в градинките при бензиностанция „Лукойл“ и бензиностанция „Петрол“ ще посрещат жителите и гостите на града.

За втора поредна година в Панагюрище ще отвори врати и Коледен базар в пет специално изработени къщички.

Коледно-новогодишната украса на града ще грейне на 1 декември 2017 година. В 17:30 часа на площад „20-ти април“, с празнична програма на хор „Децата на Панагюрище“ и приказно светлинно шоу ще посрещнем на площада Дядо Коледа и неговите помощници – джуджетата и заедно ще отброим последните секунди до запалването светлините на Коледната елха.


Последно променен на Сряда, 22 Ноември 2017 14:09