Идентификация



„БТР“, КИРИЛ МАРИЧКОВ, ДОНИ И „ROCKA ROLLA” НА ПАНАГЮРСКА СЦЕНА ПРЕЗ АВГУСТ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


След поредицата от концерти, организирани от Община Панагюрище в навечерието на 141-та годишнина от избухването на Априлското въстание, по повод Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище и утвърдилата се инициатива „Музикално лято в парка“, на 25 август 2017 година, в 20:00 часа рок вълната ще се пренесе отново на площад „20-ти април“, където култовите музиканти от група „БТР“, с гост изпълнители Кирил Маричков и Дони, и група „Rocka Rolla” ще „разтърсят“ площада и емоциите на панагюрци и гостите на града.

Едни от най-големите звезди на българската музика – музикантите от „БТР“ и техните приятели Кирил Маричков и Дони, обединени от таланта и любовта си към музиката, ще поднесат по различен начин и с нови аранжименти любимите песни на три поколения българи - песните на „Щурците“, Дони и Момчил, „ФСБ“ и „БТР“.

Любимците на панагюрската публика „Rocka Rolla”, в която се изявяват панагюрците Радко Пърлев и Петко Дюлгяров ще постави началото на концерта. Музикантите от „Rocka Rolla” ще „подгреят" публиката с кавъри на великите „Scorpions“, DIO, „Whitesnake“, „Cansas“, Bon Jovi ...