Идентификация




Коледният базар в Панагюрище ще отвори врати на 10 декември Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


За първа година в Панагюрище ще отвори врати Коледен базар.

Коледният базар е с основната идея да повишим празничното настроение чрез обособяване на нова интерактивна зона за общуване и кратки срещи на панагюрци и гости на града. Макар и малко на брой – петте къщички целят да приютят площадното пространство и да му вдъхнат онова усещане за уют и светли мечти, които Коледа винаги ни дарява“ – обобщи заместник-кметът г-жа Галина Матанова.

Коледният базар ще отвори врати на 10 декември. Ще бъдат предлагани различни видове коледни декорации, играчки, ръчно изработени изделия, греяно вино, сладкарски изделия. Къщичките ще отварят врати ежедневно от 11:00 до 19:00 часа, събота и неделя – от 10:00 до 15:00 часа.

На 10, 24 и 26 декември от 10:00 часа, професионалния фотограф Людмила Пашова ще „запечата“ в незабравими снимки усмивките и коледното настроение на всички желаещи на площада.

Допълнително периодично ще развеселяват срещи с аниматори - участници в клубовете „Млади възрожденци“ и „Етнография“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие-Панагюрище, които ще организират забавни игри с изненади за деца в съботите и неделите и на 26 декември от 10:30 часа.

За всички панагюрски деца специална пощенска кутия, намираща се пред една от къщичките, ще очаква писмата с желания до Дядо Коледа.



Последно променен на Вторник, 06 Декември 2016 14:17