Идентификация



ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ НИКОЛА БЕЛИШКИ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

УВАЖАЕМИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,

КМЕТОВЕ НА КМЕТСТВА,

СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

И НА ОБЩИНСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И МЕРОПРИЯТИЯ В ПАНАГЮРИЩЕ,


С искрено уважение и от сърце  Ви поздравявам с Деня на българската община – 12 октомври, от името на ръководството на община Панагюрище и лично от свое име.

Празникът е повод да Ви пожелая здраве и енергия за много професионални и лични успехи. Да Ви благодаря за поетите отговорности, подетите инициативи и постигнатите положителни резултати в работата.

Местното самоуправление, българската община е постоянен процес на приемственост и развитие. Поколения наред са вграждали по нещо от себе си през годините в каузата на местната демокрация.

Да си общински служител, кмет или общински съветник означава да не забравяме, че подобряването условията за живот в общината ни е нашето основно призвание. Нашата огромна отговорност – да оправдаем очакванията на съгражданите си за по-добър, по-достоен и подреден живот. Общата ни цел – ефективно и устойчиво развитие на нашата община. Всичко това е част от всекидневната отговорност, която, убеден съм, носите с чест.

Вярвам, че ще продължим да работим за утвърждаване ценностите на местната демокрация и издигане просперитета на община Панагюрище.


ЧЕСТИТ ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА!



НИКОЛА БЕЛИШКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ

Последно променен на Неделя, 12 Октомври 2014 08:16