Идентификация



Посланикът на Австрия у нас ще посети Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Посланикът на Република Австрия в Република България г-н Герхард Райвегер ще бъде на посещение в Панагюрище по покана на кмета на общината г-н Никола Белишки.

Срещата на посланика с ръководството на община Панагюрище е насрочена за 11 ноември (понеделник) в сградата на Общинска администрация и има за цел осъществяване на културен обмен и бъдещо партньорско сътрудничество в областта на туризма, икономиката, образованието и социалните дейности.

По време на визитата си в Панагюрище г-н Райвегер ще има възможността да посети уникалната зала трезор с експозицията “Панагюрското златно съкровище” в историческия музей, както и други културни и исторически забележителности в града.

Г-н Герхард Райвегер е посланик на Република Австрия в България от 4 януари 2010 година. До назначението му за ръководител на посолството в страната ни е бил Заместник директор на Дипломатическата Академия във Виена, а в годините назад - Заместник ръководител на Отдела за Международно сътрудничество в областта на правото и вътрешните работи в Министерство на външните работи във Виена; Заместник посланик на Австрийското посолство в Стокхолм; Съветник по икономически и финансови въпроси в Австрийското посолство във Вашингтон.

Последно променен на Петък, 08 Ноември 2013 14:46