Идентификация



Кметът на община Панагюрище получи благодарствено писмо от Япония Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки получи благодарствено писмо от председателя на Японската асоциация на туристическите агенции (JATA) г-н Акира Хирабаяши, ведно с писмо от посланика на Република България в Токио (Япония) г-н Георги Василев.

Поводът за изказаната благодарност е съдействието и щедрия принос на община Панагюрище за реализиране на българското участие в благотворителния търг на Японската асоциация на туристическите агенции (JATA), провел се през месец септември тази година в Япония с цел подпомагане възстановяването на засегнатите от бедствието от 2011 година региони в североизточната част на страната.

По решение на ръководството на община Панагюрище, за нуждите на търга, бяха предоставени три броя реплики на черешово топче от Панагюрище, които са привлекли вниманието на мнозина посетители на туристическото изложение JATA 2013 и са допринесли за повишаване интереса към страната ни в Япония като привлекателна туристическа дестинация. Макетите на черешовите топчета са закупени от жители на префектура Канагава. С набраните средства ще бъде подпомогнато възстановяването на региона Тохому. Общият размер на набараната сума от благотворителния търг 2,900,000 JPY.

 

file icon pdf Писмо

Последно променен на Вторник, 22 Октомври 2013 10:46