Идентификация



Три дни до началото на Международния фестивал на фойерверките Панагюрище, България 2023 Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   



Преди старта на очаквания Международeн фестивал на фойерверките Панагюрище, България 2023, „Огнена хризантема” ЕООД, Фотоклуб Панагюрище и Община Панагюрище обявяват конкурс за „Най-добра снимка на фойерверки” от фестивала.

Ето и регламента:

В конкурса може да участва всеки, който е присъствал и запечатал в кадър момент от Международния фестивал по фойерверки – Панагюрище 2023. Няма ограничения във възрастта на участниците. Участието в конкурса е безплатно.

Конкурсът е разделен в две категории – „Мобилна фотография” и „Фотография с фотоапарат”.

Изисквания към фотографиите са:

Формат на файловете – JPEG, размер – снимката да не е под 2000 пиксела на дългата страна. Всеки файл да съдържа в името си – име на автора, категория, в която участва (М за мобилна и F, ако е правена с фотоапарат), в коя от вечерите е правена (V1, V2 или V3) и на кой отбор. Пример: ivan-ivanov_F_V1_Italy.jpeg

Всеки участник може да се включи с до 5 свои авторски кадри, във всяка една категория, като за всеки от тях трябва да посочи в мейла:

- в коя от трите вечери и на кой отбор участник е зарята показана в кадъра;

- име и фамилия на автора;

- с каква техника е заснет кадърът (телефон, фотоапарат, обектив);

- телефон и е-mail за контакт.

В конкурса се допускат за участие само авторски фотографии. Необходимо е снимките, участващи в конкурса, да отговарят на зададената тема и да притежават естетическа стойност. Важен критерий, спрямо който ще се оценяват е и това фойерверките да са уловени в момента на пълно разкриване на фигурата, която рисуват.

Организаторите не носят отговорност за злоупотреба с авторско право, отговорността е на участника.

С представянето на снимките, участникът дава своето разрешение на организаторите да използват безвъзмездно изображенията свързани с популяризирането на конкурса.

Организатори на конкурса са „Огнена хризантема” ЕООД , Фотоклуб Панагюрище и Община Панагюрище. Жури, съставено от организаторите, ще определи победителите. Медиен партньор е вестник „Време 2001” – vreme2001.com.

Членовете на журито на конкурса, неговите организатори и техни близки, не могат да участват в конкурса.

Творбите се изпращат в цифров вид на best.firework.photo@gmail.com от 12 юни до 18 юни, като резултатите ще бъдат обявени на 25 юни.

Получените от одобрени за участие творби ще бъдат публикувани в страницата на конкурса във Фейсбук и медии.

Най-добите кадри ще бъдат публикувани в онлайн галерия в страницата на конкурса във фейсбук, както и в местни и регионални медии.

Успех на всички!

 

Последно променен на Сряда, 07 Юни 2023 12:59