Идентификация



Връчи се наградата "Учител на годината" на община Панагюрище за 2022 година Печат Е-мейл
Написано от Administrator   


alt

Днес, на 23 май, в навечерието на най-светлия български празник – 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност се връчи наградата "Учител на годината" на община Панагюрище за 2022 година.

Официалната церемония се проведе в ритуалната зала на Община Панагюрище като част от празничния прием на кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки с представители на образователните и културните институции. На събитието присъстваха и председателят на Общински съвет г-н Христо Калоянов и кмет на община Панагюрище и г-жа Галина Матанова зам.-кмет „Хуманитарни дейности” на община Панагюрище.

alt

Церемонията започна с българския всеучилищен химн „Кирил и Методий“ като признателност към делото на Светите равноапостоли Кирил и Методий.

alt

Наградата „Учител на годината” за 2022 година връчи г-н Христо Калоянов – председател на Общински съвет. Отличените учители получиха диплом, парична сума и цвете.

  • Предучилищно образование – Екатерина Тодорова Влайкова – старши учител в ДГ „Райна Княгиня” , град Пaнагюрище

alt


  • Начален етап на основна образователна степен – Диляна Стоянова Караиванова-Мазнева – старши учител в ОУ „Проф. Марин Дринов”, град Панагюрище


    alt
  • Прогимназиален етап на основна образователна степен – Нистор Делчов Хаинов – старши учител в СУ „Нешо Бончев”, град Панагюрище

alt

  • Средно образование – Магдалена Стойчева Гоешкова – старши учител в Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, град Панагюрище.

alt

alt

Г-н Белишки благодари на учителите за неуморния труд, приноса им в развитието на образованието и пожела нестихващ устрем и удовлетвореност.

alt

alt

alt


Последно променен на Понеделник, 23 Май 2022 19:02