Идентификация



Кметът на община Панагюрище предлага освобождаване от наеми на обекти-общинска собственост Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки внесе предложение в Общински съвет-Панагюрище за освобождаване от наем на обекти, общинска собственост, чиято дейност се преустановява  по време на въведеното извънредно положение в Република България за периода от 13 до 29 март.

Предложението е направено въз основа на заповедта на министъра на здравеопазването г-н Кирил Ананиев  и въведените противоепидемични мерки. Община Панагюрище има сключени договори за наем  за обекти, цитирани в заповедта и такива, намиращи се в  сгради, общинска собственост с рискова дейност, които няма да работят за посочения период,  както и  издадени разрешения за поставяне  на маси и столове пред заведения.

Общинска администрация счита, че при така създалата се ситуация, е редно наемателите и ползвателите на засегнатите обекти да бъдат освободени от заплащане на наем и такси за посочения период в заповедта на Министъра на здравеопазването.

Направеното предложение ще бъде разгледано от постоянните комисии и ще влезе в дневния ред на следващото редовно заседание на Общински съвет – Панагюрище.

Последно променен на Понеделник, 23 Март 2020 14:17