ИдентификацияАнкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 -Предучилищно образование
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 -Начален етап на основна образователна степен
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 - Прогимназиален етап на основна образователна степен
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 - Средно образование
 
Община Панагюрище предлага безплатна алтернатива на фитнес и спортните зали Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Община Панагюрище изгради пет нови спортни площадки. Три от тях се  намират в град Панагюрище в дворните пространства на СУ „Нешо Бончев”, ОУ „Проф. Марин Дринов” и ОУ „20 април”. Останалите са изградени в ОУ „Отец Паисий”, село Попинци и ОУ „Свещеник Недельо Иванов”, село Поибрене.

Площадките съдържат модерни мултифункционални стрийт фитнес уреди, подходящи за всякакви тренировки на ръце, гърди, гръб, коремна област и крака.


Чрез изграждането на спортните площадки, Община Панагюрище предоставя един от най-достъпните начини за спорт сред младите хора, като безплатна алтернатива на фитнес и спортните зали.

Спортът по своето въздействие е в състояние да замени всяко лекарство, да се справи с натрупания стрес.

Стремежът на Община Панагюрище е да осигури подходящи условия за спорт и да предостави за безвъзмездно ползване спортни обекти и съоръжения както за учениците, така и за по-възрастните жителите на града и малките населени места.


Изграждането на стрийт фитнес площадките е поредният етап към реализиране на един от приоритетите в управленската програма за подобряване на жизнената среда чрез нови кътове за отдих, спортни и детски площадки в общината, които отговарят на потребностите на всички възрасти.