Идентификация



Никола Белишки с номинация за "Кмет на месеца" за юли на тема "Спортно лято" Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Лятната ваканция на децата започна. Част от общините от години се грижат да предложат забавления за хлапетата, за да са спокойни родителите къде са наследниците им. Затова и в градовете кметските екипи организират много тренировки по различни видове спорт, в които малчуганите и младежите да тренират здрав дух и здраво тяло. Повечето от тях са безплатни за децата, а общините разчитат на добре подготвени учители и треньори. Други пък организират общински лагери, в които учениците спортуват и се забавляват сред природата.

Порталът на българските общини Kmeta.bg събра едни от най-изявените в тази посока общини в конкурса "Кмет на месеца" за юли на тема "Спортно лято". Онлайн гласуването на Kmeta.bg в секцията "Кмет на месеца" започна на 10 юли и ще продължи до 28 юли включително. А на 29 юли 2019 г. ще бъдат обявени победителите, събрали най-много подкрепа от гражданите. Те ще получат специален сертификат.

Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки е номиниран в категорията на общини с население между 20 000 и 50 000 жители.

Да подкрепим кмета на община Панагюрище, като дадем своя глас на интернет страницата: https://www.kmeta.bg/konkurs/konkurs-kmet-na-meseca-za-yuli-na-tema-sportno-lyato



Последно променен на Петък, 12 Юли 2019 06:22