На 1 юни Панагюрище се превърна в арена на детски фантазии и приключения Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


По повод  най-светлия, най-чистия и най-нежния празник – Деня на детето, богатата празнична програма преливаше от цвят, веселие и слънчево настроение.

Стотици малки, а и пораснали вече деца, се включиха в детския празник „Усмихни се с мен”, организиран и финансиран за осма поредна година от Община Панагюрище. И усмивки наистина не липсваха. Сред приказната украса, обагрила със свежест и пъстрота площада, се провеждаха най – различни работилници.

Талантливите мъници дадоха воля на фантазиите си и детските ръчички сътвориха чудно хубави неща. Градският площад се изпъстри с арт работилници, рисунка на лице, рисуване върху тениска, рисуване с кана и върху керамика, различни атракциони. Децата имаха възможност да нарисуват заедно най-дългата рисунка и да участват в рисувателна щафета.


Панагюрецът Стоян Лазаров пък беше довел част от своите животни, с които всички желаещи си направиха снимка за спомен. В специално предназначен кът бяха разположени въртележки, надуваем замък и влакче – същинско Патиланско царство.


Веселите клоуни Коко и Мъри забавляваха децата с танци, детска дискотека, конкурси и игри с много награди. Атрактивните артисти на кокили привличаха вниманието на малки и големи, които не пропускаха да си направят снимка с тях. Света на магията разкри маг Весо Шоу, който представи магично шоу, фокуси и шоу с балони. На площада се развихри и латино фиеста със звездата от Х Фактор Мери.


Организаторът Община Панагюрище спази обещанието си за слънчев, весел и много забавен детски празник.


Последно променен на Събота, 01 Юни 2019 14:55