Идентификация



Община Панагюрище подпомага предприемчиви младежи с креативни идеи Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

alt

Неформални младежки групи, които  имат идеи и търсят подкрепа за реализирането им, могат да получат средства за инициативите  си от местния бюджет. През март,за трета поредна година, Община Панагюрище стартира  конкурс за избор на младежки проекти, а крайният срок - 16 април - вече наближава.

Обединения  от млади хора могат да участват в процедурата, като покажат активност и креативност в решаване на конкретни социални въпроси; повишаване на гражданската активност; насърчаване на доброволческата дейност; насърчаване на творческите умения и инициативи; насърчаване на здравословния начин на живот и други.

Организациите могат да кандидатстват по всеки един от изброените приоритети с един проект на стойност 3 000 лева.

Сред основите приоритети в политиката на Община Панагюрище е подкрепата на младите хора и задържането им в община Панагюрище чрез активното им включване в социално-икономическия живот. Затова призоваваме за активност всички, които желаят задно да чертаем живота на нашата община днес.

alt

Проектните предложения се подават в Център за административно обслужване – град Панагюрище, пл. „20-ти април“ №13, Община Панагюрище, от 18.03.2019 година до 17:30 часа на 16.04.2019 година включително.

Указания за изготвянето на проектите, както и необходимите за кандидатстване документи са публикувани на електронната страницата на Община Панагюрище, раздел „Младежки дейности“ - „Младежки проекти“.


Последно променен на Сряда, 10 Април 2019 17:53