Идентификация



В църквата „Свето Въведение Богородично“ деца и родители празнуваха Деня на християнското семейство и християнската младеж Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Днес е светъл християнски празник - Въведение Богородично, известен и като Ден на християнското семейство и християнската младеж.

В църквата „Свето Въведение Богородично“ в Панагюрище празнична програма представиха възпитаници на Детска градина „Брезичка“.


Негово Високоблагоговейнство свещеноиконом Атанас Манолов поздрави присъстващите за празника. Той припомни, че днес църквата „Свето Въведение Богородично” навършва 200 години, което е изключителна гордост за град Панагюрище, за цялата духовна околия. От името на църковното настоятелство, от свое име и от името на свещениците от Панагюрска духовна околия, той благодари на родителите, децата и техните преподаватели, че възпитават децата на вяра и упование в Бога.


С песни и стихове за святата сила на вярата и семейството децата от подготвителна група в Детска градина „Брезичка“ зарадваха своите родители и близки.


Събитието постави началото на творческия проект „Искуство с панагюрски дъх – творчество От общността За общността“, който Община Панагюрище организира за трета поредна година.