Идентификация



ПАНАГЮРИЩЕ ЩЕ ГРЕЙНЕ С ПРАЗНИЧНА КОЛЕДНА УКРАСА НА 30 НОЕМВРИ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


За поредна година Община Панагюрище създава празнично коледно настроение като надгражда коледно-новогодишната украса с нови елементи.

Приказно Коледно дръвче ще засияе на площад „20-ти април“.

Нови светлинни елементи ще допълнят украсата на площад „20-ти април“.

Празнично озарени ще бъдат и фасадите на сградите на Общината, Народно читалище „Виделина-1865” и Градския универсален магазин.

С нова украса ще грейне фасадата на Театър Дом-паметник, а в градинката ще заблестят нови фигурални елементи – светещи ангели.

Празнично осветени ще са и градинките на кръстовището на улиците „Георги Бенковски“ и „Георги С. Раковски“ и на площад „Павел Хаджилуков“.

Нови светлинни елементи ще създават празнично настроение на улица „Георги Бенковски“ и на улица „Райна Княгиня“.

В атмосферата на коледния дух и вълшебството на предстоящите коледно-новогодишни празници, на площад „Райна Княгиня” нова коледна шейна, еленчета и елхички ще разказват „Зимна приказка”. За всички панагюрски деца специална пощенска кутия ще очаква писмата с желания до Дядо Коледа.

Два коледни къта – в градинките при бензиностанция „Лукойл“ и бензиностанция „Петрол“ ще посрещат жителите и гостите на града.

За трета поредна година в Панагюрище ще отвори врати и Коледен базар в пет специално изработени къщички.

Коледно-новогодишната украса на града ще грейне на 30 ноември 2018 година в 17:30 часа с празнична програма „Коледни искри“, в която ще вземат участие хор „Децата на Панагюрище“, Коледният елф Бърборио, владетелят на магията Ериксон. Коледна латино фиеста ще завихри певецът Искрен Пецов. Всички заедно ще посрещнем на площад „20-ти април“ белобрадия старец Дядо Коледа и ще отброим последните секунди до запалването на светлините на Коледната елха.