Идентификация



Започна записването за ученическия летен лагер Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


В летния лагер в село Панагюрски колонии /община Панагюрище/, тази година ще има четири смени.

Общинската база „Ученически лагер” ще отвори врати на 2 юли 2018 година, когато ще започне първата лагерна смяна „Лятна магия сред красотата на българската природа”. Тя ще бъде с продължителност 10 дни – от 2  юли до 11 юли 2018 година /включително/. Началник на първата лагерна смяна ще бъде г-жа Невенка Врагова – Гоешкова, GSM: 0889 94 27 57. Програмата на първа лагерна смяна включва дейности, насочени към усъвършенстване на двигателната култура на децата и учениците, опознаването и опазването на природата, умение за общуване и взаимно уважение. Специално място ще имат заниманията на тема „Християнска вяра – същност и ценности”. В тях се включват лагерниците, чиито родители предварително са заявили съгласие.

Втората лагерна смяна, която ще бъде в периода 16 - 25 юли /включително/ е с наименование „Заедно да станем по-добри сред природата”, с началник г-жа Румяна Серетлиева, GSM: 0898 67 78 51. Втора смяна включва разнообразни дейности, въздействащи върху физическото здраве на децата и личностното им израстване в посока формиране на уважение и любов към природата, толерантност към другите, чувство на отговорност и умения за работа в екип.

Трета смяна в общинската база „Ученически лагер”, село Панагюрски колонии ще се проведе от 30 юли до 8 август /включително/. Началник смяна ще бъде г-жа Стоянка Ракова,  GSM: 0888 68 70 22. Мотото е „Природата – наш дом”. Програмата на трета лагерна смяна включва занимания в творчески ателиета, игри на открито, походи, кино-вечери, караоке вечери. Десет незабравими дни, изпълнени с добро настроение и приятни емоции за децата и техните ръководители.

Четвърта лагерна смяна „Спортна академия в планината” ще бъде в периода  13 август – 22 август /включително/. Програмата е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа.

Броят на лагеруващите във всяка от смените е до 50 /петдесет/.

Записването на желаещите деца и ученици за лагерните смени се извършва от началниците на смените, а заплащането на таксите - в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Панагюрище, всеки работен ден от 8:00 часа до 18:00 часа, като за първа лагерна смяна ще започне на 28 юни 2018 година, а за останалите смени – от 2 юли 2018 година.