Детска градина „Брезичка” отбеляза своя 30-годишен юбилей с празничен концерт Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


С пъстър концерт под надслов „Пролет, лято, есен, зима – радост и игри в „Брезичка“ има!”, ДГ „Брезичка” отбеляза своя 30-годишен юбилей. Веселият детски празник се състоя днес, в театралния салон на НЧ „Виделина-1865”.


На празничния концерт присъстваха кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки и неговият заместник по хуманитарни дейности г-жа Галина Матанова.


Кметът на община Панагюрище отправи поздрав по повод 30-годишния юбилей на ДГ „Брезичка“. „Искам да изкажа своята благодарност към ръководството на детската градина и към целия персонал за грижите, с които те се отнасят към вашите – наши деца, към децата на Панагюрище. За това, че те посяват зрънцето на знанието, на любознателността, а това е основа за просперитета на всеки един. Благодаря и на Вас, родители, затова че се доверихте на тези хора и поверихте живота и възпитанието на децата си на тях. Искам преди да пожелая всичко най-хубаво на децата, те да напуснат след време детската градина с много приятелства, с много положителни емоции и готови за голямата наука в първи клас. Честит празник на всички! Знайте, че ръководството на Община Панагюрище винаги ще бъде до вас! И нека много пъти по 30 години се празнува в Панагюрище и да пребъде Детска градина „Брезичка“!", бяха част от думите на г-н Белишки.

За рождения си ден Детска градина „Брезичка“ получи от Община Панагюрище подарък – 4 броя бели магнитни дъски.


С много песни, танци и грейнали с усмивки лица, децата от ДГ „Брезичка“ зарадваха своите родители и гости в препълнената зала на читалището.


 На финала на празничния концерт бяха връчени удостоверенията за завършено предучилищно образование на бъдещите първокласници от ДГ „Брезичка”.


Последно променен на Четвъртък, 31 Май 2018 20:04