Идентификация



Детски празник „Усмихни се с мен“ на 1 юни в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   



За седма поредна година, по повод Деня на детето, Община Панагюрище организира и финансира Детски празник „Усмихни се с мен“, който ще се проведе на площад „20-ти април“, на 1 юни 2018 година /петък/, от 17:00 часа.

Детският празник „Усмихни се с мен“ ще бъде наситен с празнична програма, много забавления, игри, изненади, фокуси и клоунади.

Един от най-изявените български илюзионисти Суни Меджик ще представи на панагюрските деца най-новото в света на магията, фокуси, трикове и много други атракции.

Веселите клоуни Аско праско, Заско немирадко и Данка калпазанка ще забавляват децата с детски песни, танци, детска дискотека, конкурси и игри.

Атрактивните артисти на кокили – музикалните елфи, тропическата пеперуда и пришълецът ще забавляват малки и големи.

За желаещите да пробват жонглиране с различни инструменти, ходене на кокили и други форми на цирковото изкуство, на площад „20-ти април“ ще бъде позиционирано цирково шапито с двама учители.

Детски Арт ателиета с различни занимания ще бъдат обособени на площада - рисунка на лице, рисуване върху тениска, рисуване с къна и върху керамика, временни цветни татуировки, приложни изкуства – изработване на кукли от текстил и гривни, оцветяване на книжки.

Децата ще имат възможност да нарисуват заедно най-дългата рисунка и да участват в рисувателна щафета.

Малки и големи ще имат възможността да се насладят на уникално марионетно (куклено) шоу на Георги Гъделев, участвал във фестивали на градското изкуство в България, Хърватска, Гърция, Словения, Белгия, Холандия, Англия, Швейцария и Испания.

На импровизираната сцена пред Народно читалище „Виделина-1865“, град Панагюрище, празнична програма ще представят децата от ДГ „Звънче“, ДГ „Пролет“, ДГ „Първи юни“ и ДГ „Брезичка“.

Организаторът Община Панагюрище обещава весел и много забавен детски празник.

 Детски празник „Усмихни се с мен“