Идентификация



БРОЕНИ ДНИ ДО СТАРТА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФОЙЕРВЕРКИ ЗА КУПАТА НА ГРАД ПАНАГЮРИЩЕ, БЪЛГАРИЯ‘2018 Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Община Панагюрище за шеста поредна година ще бъде домакин на Световно първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018, което ще се проведе в продължение на три дни – 25, 26 и 27 май.

В шестото издание на първенството отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, са победителят от 2017-та година - Казахстан, Норвегия и Украйна.

Подгряващата заря, която е извън състезателната програма, ще бъде изпълнена от панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД.

Община Панагюрище организира богата концертна програма във всяка една от вечерите на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018.


Официалното откриване е на 25 май /петък/ от 20:00 часа на площад „20-ти април” с концерт на ДОННА, РОК ГРУПА „КОФЕИН” и ГРУПА „СТЕНЛИ LIVE“.

Началото на концертната програма ще бъде поставено от младата талантлива певица ДОННА. Втори на сцената ще излязат музикантите от ГРУПА „КОФЕИН”.

Програмата ще продължи с подгряваща заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД в 21:45 часа. След свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Казахстан, концертът ще продължи с изпълненията на новосформираната банда „СТЕНЛИ LIVE“.


Концертната програма във втория ден на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018 ще започне с хитовете на музикантите от ГРУПА „SLIPPERS”, а след тях на сцената ще излезе и младата певица МИХАЕЛА ФИЛЕВА.

Подгряваща заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа. След свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Норвегия, концертът ще продължи с изпълненията на българската рок група „АХАТ”.


На 28 май 2018 година /неделя/, концертната програма е с начален час 20:00 часа. Първи на сцената ще излезе младият талант от Панагюрище ДЕЙВИД БЕЛИШКИ, а след него певицата ХРИСТИАНА ЛОИЗУ и българската музикална група „DEEP ZONE PROJECT”.

Подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа, а след нея ще се насладим на свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Украйна.

Третата вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘ 2018 ще продължи с официалното награждаване на победителя и концерт на рок група „VOICE AND FINGERS“.


Водещи през трите дни на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018 ще бъдат Лазар Вълчев – телевизионен водещ в The Voice, финалист в първото издание на българското телевизионно музикално шоу Music Idol, носител на наградата „Изпълнител на годината „Хит -1” и Александър Иванов – организатор и водещ на „Плюс фестивал“ в Пазарджик и „Балкански младежки фестивал“ в Сандански.

Очакват ни три незабравими вечери, изпълнени с качествена музика и уникално пиро-музикално шоу.

Организатор и финансираща Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България' 2018 е Община Панагюрище, съорганизатор - „Огнена хризантема“ ЕООД. Генерален спонсор е „Асарел-Медет” АД. Събитието се осъществява и с финансовата подкрепа на „Оптикс“ АД.

Официален партньор на първенството е пиротехническата компания „ORION ART“ – Москва, Русия.


Последно променен на Вторник, 22 Май 2018 20:16